/  Πληρωμές και ασφάλεια

Το FashionTank σας παρέχει τη δυνατότητα να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με τους ακόλουθους τρόπους

  • Αντικαταβολή. Με την επιλογή αυτή πληρώνεται για την παραγγελία σας, με την παραλαβή της από την κούριερ. Το κοστός της αντικαταβολής ανέρχεται σε 1,00 ευρώ.
  • Πληρωμή με χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Paypal. Η επιχείρησή μας διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας για την διασφάλιση των συναλλαγών σας και απορρίπτεται οποιοσδήποτε φόβος υποκλοπής των στοιχείων σας.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το διαδικτυακό μας κατάστημα διαθέτει πιστοποίηση SSL. Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του website σου και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό.

Κάθε φορά που ένας χρήστης παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.

Χρησιμοποιώντας ένα SSL πιστοποιητικό, προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας και διασφαλίζουμε τις online συναλλαγές με αυτούς. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να νιώθουν ασφαλείς να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Shop with style! Find your favorite
item at the best price and discover great
offers every single day.

contact us

info@fashiontank.gr

Καστρίτσα, Ιωάννινα

45500

You don't have permission to register